Szymanski için Avrupa’nın büyük takımları sıraya girdi

Szymanski için Avrupa’nın büyük takımları sıraya girdi Spor – BHA Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Sebastian Szymanski, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’nın önemli kulüplerinin radarına girdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Polonyalı futbolcu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Manchester United, Arsenal, Tottenham, Inter ve Milan oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. Fenerbahçe, oyuncuyu 30 milyon Euro civarındaki teklifleri...

Szymanski için Avrupa’nın büyük takımları sıraya girdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Szymanski için Avrupa’nın büyük takımları sıraya girdi

Spor – BHA

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Sebastian Szymanski, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’nın önemli kulüplerinin radarına girdi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Polonyalı futbolcu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Manchester United, Arsenal, Tottenham, Inter ve Milan oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. Fenerbahçe, oyuncuyu 30 milyon Euro civarındaki teklifleri değerlendirecek.

Szymanski, Fenerbahçe’ye 9.7M Euro’ya mâl olmuştu

Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki futbolcuyu Dinamo Moskova’dan 9.75 milyon Euro’ya transfer etmişti. Fenerbahçe’de kariyer sezonunu yaşayan futbolcu, bu sezon 39 maçta kaydettiği 12 gol 13 asistle göz doldurdu.

Szymanski için Avrupa’nın büyük takımları sıraya girdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.